Slide

Redna in temeljita dnevna nega kože je ključ do zdrave in mladostne polti.

Z več kot 45-letnimi izkušnjami, Phyt’s popolnoma razume potrebe vaše kože.

Ne glede na tip in stanje kože, Phyt’s išče rešitve v rastlinah.
Tako je nastala široka paleta učinkovitih izdelkov za nego kože visoke kakovosti, varne za uporabnika, pri tem pa podpira biotsko raznolikost in lokalno okolje.

Slide
Kisikova nega Reviderm Anti Pollution

Močan antioksidativni učinek
Pospešuje obnovo celic
Ohranja kapilare
Vlaži

Dehidrirana koža

Vir hidracije. Zahvaljujoč sinergiji hialuronske kisline dveh molekularnih mas in vlažilnih aktivnih sestavin, linija Aqua Phyt’s zagotavlja 24-urno žejne kože.

Čiščenje obraza in odstranjevanje ličil

Odstranjevanje ličil in čiščenje prvi korak k naravni lepotni. Zato so Laboratoriji Phyt’s razvili celotno paleto čistilnih izdelkov z različnimi teksturami in formulami za užitek in potrebe vseh vrst kože, pri tem pa so upoštevali, da je korak čiščenja čim bolj naraven.

Slide
Hranilna nega

Izjemno učinkovite naravne aktivne sestavine, kot so lešnikovo olje in naravni vitamin E v kombinaciji s svojimi hranilnimi lastnostmi, nudijo vrsto osnovnih izdelkov za vsakodnevno nego.

Pigmentni madeži

Največji povzročitelj pigmentnih madežev so UV-žarki poleg hormonskih sprememb. Rastline kot sta vednozeleni gornik in sladki koren že po naravni poti umirjajo aktivnost melanina in pomagajo pri zmanjšanju pigmentacij.

Slide
Suha koža

Pomanjkanje vlage in lipidov, občutek, da koža zateguje, mravljinči, slabi in postaja vse bolj preveč reaktivna. Za nego tako občutljive kože so Laboratoriji Phyt’s zasnovali izdelke, ki kožo temeljito nahranijo. V središču sta dve izjemno aktivni rastlini, ki delata čudeže: konopljino olje in arganovo olje.

Pigmentni madeži

Največji povzročitelj pigmentnih madežev so UV-žarki poleg hormonskih sprememb. Rastline kot sta vednozeleni gornik in sladki koren že po naravni poti umirjajo aktivnost melanina in pomagajo pri zmanjšanju pigmentacij.

Slide
UV-zaščita pred soncem

Odložite oblačila in pustite naravi, da vas zaščiti
Sonce je bistvenega pomena za naše telo, vendar v majhnih odmerkih. Za brezskrben užitek na soncu, je Phyt’s ustvaril linijo Phyt’Solaire. Mineralni filtri, lahke teksture in brez konzervansov za vsak tip kože. Obogateni s hranljivimi naravnimi sestavinami in antioksidanti, ohranjajo mladost vaše kože.

Zrela koža in gube

Ukrotite tok časa, naravno seveda
Staranje kože je zapleten celični mehanizem, odvisen od notranjih dejavnikov (naravni, nepovratni proces) in zunanjih dejavnikov (UV žarki, onesnaženje, tobak …). Tako se s starostjo koža spremeni, izgubi naravno vlago in njeni temeljni elementi se izčrpajo. Da bi te spremembe zmanjšali, Phyt’s ponuja široko paleto izdelkov, prilagojenih potrebam zrele kože. Izzovite čas in ohranite svojo mladost.