7 nasvetov za nego obraza

Se ne moreš odločiti, kakšno imaš kožo? Je še najbližje, če rečeš: dolgočasna?

Onesnažen zrak, stres, tempo življenja, prehrana, …zdi se, kot bi koži zmanjkalo energije in postane dolgočasna ter utrujena…

Zato smo pri Phyt’su pripravili nekaj nasvetov, kako koži povrniti sijaj!

 1. Osvobodi kožo nečistoč
  Redno čiščenje kože je najpomembnejši del nege obraza: zjutraj in zvečer. Tudi, če se ne ličiš, uporabi Micelarno vodo ali posebno nežen čistilni gel za obraz, da osvežiš kožo in iz nje odstraniš prašne in druge delce, ki se je oprimejo.
 1. Reši se odmrlih celic
  Piling je bistven za odstranjevanje odmrlih celic, ki kožo dobesedno dušijo. Privošči si ga enkrat ali dvakrat na teden. Tako se poenoti polt in pripravi kožo, da se obnavlja.
  Rezultat: koža bo zažarela v polnem sijaju.
 1. Limonin sok na tešče 😉
  Priročno sredstvo za razstrupljanje telesa, ki so ga poznale že naše babice. Vsako jutro na tešče popij kozarec tople vodi s sokom limone. Enostavna priprava, po vrhu pa še okusno… ta mešanica očisti telo in poskrbi za zdrav videz!

4. Baterije napolni v kozmetičnim salonom
Poleg vsakodnevne rutine, ga ni boljšega za poživitev kože, kot tretma v kozmetičnem salonu, ne samo za kožo, ampak za celo telo. Priporočam ti nego s kisikom, ki poživi pusto, dolgočasno in utrujeno kožo.

Razmisli, da oddih za malico izkoristiš tako, da se prepustiš rokam kozmetičarke. Nega Reviderm Anti pollution je prava sprostitev, primerna za oksigenacijo, ki oživi še tako dolgočasno kožo.

Učinke nege pa lahko še podaljšaš. Preizkusi linijo Reviderm Anti pullution, odlična izbira za poživitev kože, ki je vsakodnevno izpostavljena stresu in onesnaženju.

 1. Toksine odšvicaj z dnevnim odmerkom športa
  Šport ni odlično poživilo le za zdravje, ampak tudi za kožo.
  Dnevna doza telovadbe te bo okrepila, poživila in odplaknila nakopičene toksine, ki obrazu odvzamejo sijaj…Torej še en razlog več, da si obuješ superge.

6. Spanec: tvoj najboljši zaveznik
Ni presenečenje, da naše telo potrebuje počitek, saj takrat polni baterije. Tudi koža. Povrhnjica se obnavlja prav ponoči in če je noč prekratka je koža prikrajšana, posledice pa vidne: izrazite poteze, medla polt.

Po tridesetem letu starosti obraz vse težje skriva utrujenost. Priporočljivo je spati med 7 in 9 ur, da si dobro opomoreš in zagotoviš svežo polt.

 1. Lep videz in zdrav način življenja gresta z roko v roki
  Za zdravo kožo daj prednost uravnoteženi prehrani in zdravemu načinu življenja. Stavi na živila z “zdravim sijajem”, zlasti tista, bogata z betakarotenom, kot so korenje, mango, buče …, ki bodo prispevala k hidraciji in obnovi celic, tako da si bo koža lažje povrnila sijaj. Ne pozabi vsak dan znova zaužiti dovolj vode, da si zagotoviš dovolj hidracije in razstrupiš telo.

Dodaj odgovor