Phyts blog

7 nasvetov za nego obraza

Se ne moreš odločiti, kakšno imaš kožo? Je še najbližje, če rečeš: dolgočasna?

Onesnažen zrak, stres, tempo življenja, prehrana, …zdi se, kot bi koži zmanjkalo energije in postane dolgočasna ter utrujena…

Zato smo pri Phyt’su pripravili nekaj nasvetov, kako koži povrniti sijaj!

Redno čiščenje kože je najpomembnejše, zjutraj in zvečer. Tudi, če se ne ličiš, uporabi Micelarno vodo ali posebno nežen čistilni gel za obraz, da osvežiš kožo in iz nje odstraniš prašne in druge delce, ki se je oprimejo.

Piling je pomemben za odstranjevanje odmrlih celic, ki nam dušijo kožo. Nanšajte ga 1x do 2x na teden.

Spijte vsak dan kozarec limoninega soka. Je fantastičen »detox« pripravek, ki očisti telo, osveži in poskrbi, da ostaneš zdrava! Lahko mu dodaš še nekaj vejic mete ali melise in pusti stati v vodi nekaj ur.

Baterije napolni tudi v kozmetičnem salonu!???? Kisikov Tretma Anti pollution, primeren za dolgočasno, utrujeno kožo! Da sijaj na koži ne bo prehitro zbledel, preizkusi paleto Reviderm Anti-pollution, ki je idealna za kožo, izpostavljeno vsakodnevnemu stresu in onesnaženju.

Prosti čas izkoristi za športne aktivnosti…vadba je odlična za zdravje, prav tako pa za kožo! Torej, še en dober razlog, da nadeneš superge!????

Dovolj spanca,…ponoči se povrhnjica obnavlja. Strokovnjaki priporočajo med 7-9 ur spanja na dan, da si telo odpočije, koža pa nadene svežo polt!

In nenazadnje zdrava in uravnotežena prehrana! Hrana bogata z bekarotenom, ki ga najdeš v korenju, mangu, bučah,… ter tudi v vitaminskem serumu Multi vita. Ne pozabi pa na veliko tekočine brez sladkorja in sladil!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja